De Fotografe

Manon Peters-Hanssen

DE FOTOGRAFE

Over Manon Peters-Hanssen

Mijn naam is Manon en ik woon samen met mijn man, zoontje en kat in Thorn. We hebben nog duizend dingen te doen in ons huis, waar ik vrij weinig geduld voor heb (want ja, je huis is nooit af en iedereen in de bouw is druk, druk, druk), daarom besteed ik steeds meer vrije tijd aan fotografie. Ik kan mijn creativiteit hierin kwijt en ik hoef hier gelukkig geen geduld voor te hebben, want als fotograaf kun je tijdens een shoot nooit stilzitten. Ik kijk altijd het meeste uit naar het bewerken van de foto’s. Het nóg mooier maken van het perfecte plaatje en je ziet meteen het resultaat!

Het is ooit begonnen met interieurfotografie. Interieur heeft mij altijd geïnteresseerd. Toen we ons eerste huis in Wessem kochten, werd deze interesse alleen maar groter. Ik ging ons interieur met mijn IPhone vastleggen, maar ik merkte al snel dat ik er meer uit wilde halen. Ik kocht een professionele camera en ik ging mijn eigen stijl van fotograferen ontwikkelen en ben ik daarnaast ook steeds vaker mensen en speciale moment gaan vastleggen. Deze interesse werd een passie en deze passie komt elke dag weer terug. Er gaat bijna geen dag voorbij dat ik mijn camera niet in mijn handen heb.

Naast fotograaf ben ik in het dagelijks leven docent wiskunde, aardrijkskunde en O&O, dus ik kijk altijd enorm uit naar de vakanties, want dan kan ik mijn camera weer meer in handen hebben. Daarnaast hou ik enorm van lekker eten en borrelen, ben ik lid van de schutterij, zit ik graag voor de tv te haken en vind ik het ook heerlijk om thuis te klussen. Kortom: ik zal mij in al die vakanties niet snel vervelen.

Het belangrijkste aan mijn werk als fotograaf is om iedereen zo puur mogelijk op de foto te zetten en het liefst in natuurlijk daglicht. Bewerkingen houd ik zo natuurlijk mogelijk. Wil je hier meer over weten? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar m21fotografie@gmail.com en ik zal snel contact met je opnemen.

EEN GREEP UIT MIJN WERK

PORTFOLIO

Interesse? Neem dan contact met mij op! Contact opnemen